Posle Festivala nauke

“Imala sam prilike da vidim gradjane Srbije u redu za mleko, penzije, pa cak i za postapid pakete, ali u redu za oglede iz fizike? To je bilo meni sasvim novo iskustvo….”
posetilac na forumu studenata Filozofskog fakulteta

Završen je Festival nauke, na njegovom sajtu možete pročitati da je izložba “Fizika uzvraća udarac” bila jedna od tri najposećenije, a obišlo nas je preko 8000 ljudi.

Jelena i ja čestitamo i zahvaljujemo svim saradnicima za fantastično odradjen posao! Zaista, svi naši volonteri su obukli uske crne majice, popili nesto iz limenke, i postali super-saradnici! Srećne smo što smo sa njima podelile ovo neverovatno iskustvo, koje je ovako pozitivno u najvećoj meri zahvaljujući njihovom entuzijazmu i trudu koji su uložili. Dobru atmosferu i energiju uneli su i posetioci, i učinili ovaj festival nama nezaboravnim doživljajem.

Javite nam se ako imate bilo kakve komentare, sugestije, rado ćemo se poboljšati, jer sledeće godine mi organizujemo biološku sobu, sa hrčkom na vijagri, ovcama koje treba vući na šišanje i letećom žabom:) U međuvremenu, dvadesetak fotki sa naše izložbe možete pogledati ovde.

One reply on “Posle Festivala nauke”

  1. Mogao bi neko da postavi post o Konferenciji ovde. Npr moja malenkost bi volela da zna ko je od fizicara sa dvojke uopste bio na njoj 🙁

    A za festival, ofc, gj.

Comments are closed.